A la declaració de la renta d’enguany, marca la X solidària, ens beneficia a tots

A la casella 106 de la declaració de la renta hi ha la possibilitat de destinar un 0,7% de la teva recaptació d’impostos a finalitats socials, a l’església o a ambdues opcions. Si marques la casella “Actividades de interés social” el que estàs fent és donar aquest 0.7% de la recaptació a entitats que ajuden a persones en situació de vulnerabilitat, com l’entitat en defensa dels drets i suport de les persones amb autisme del teu territori.

L’any passat, amb la recaptació dels impostos de l’any 2017 es van destinar a finalitats socials 314.553.353€ a activitats d’interès social. Un 77.72% es va destinar a ONGs d’acció social; un 19.43% es va destinar a ONGs de cooperació al desenvolupament; i un 2.85% es va dedicar a projectes mediambientals. Aquest programes estaven dirigits principalment a la infància, la família, la joventut, les persones grans, les persones amb discapacitat o a les persones en situació de vulnerabilitat.

A què es destina la recaptació?

A la següent taula us mostrem les realitats concretes que es desenvolupen els projectes subvencionats:

Què en guanyem?

Gràcies a aquesta subvenció, la Federació pot presentar projectes de les entitats a les quals representa. Amb la recaptació de l’any 2018, les entitats de la Federació rebran, durant aquest any 2019, un total de 120.000,00€  pels seus projectes, per tant, us animem a compartir aquest article i a demanar a les persones que us segueixen a les vostres xarxes socials que marquin la casella 106 a la declaració de la renta d’enguany.

Val la pena fer-ne difusió, val la pena demanar la X solidària per a Activitats d’interès social.  Gràcies!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *