La Fundació ADIMIR a punt d’aconseguir la dotació que necessita per a promoure la inclusió a Montcada i Reixac

La Fundació ADIMIR a punt d’aconseguir la dotació que necessita per a promoure la inclusió a Montcada i Reixac

  • Ara mateix l’entitat es troba en segona posició per aconseguir que el seu projecte sigui seleccionat en els pressupostos participatius 2021-22
  • El projecte que proposen reformaria una escola bressol propera a les seves instal·lacions on construirien un nou centre per a la inclusió i la diversitat
  • Demanen el nostre suport per a fer difusió i, en cas de ser veïna o veí de Montcada i Reixac, votar per aquest projecte

 

Montcada i Reixac, 27/10/201 | Queden quatre dies per poder votar el Projecte de la Fundació Adimir als Pressupostos Participatius de Montcada i Reixac. El projecte proposat per la entitat és la creació d’un campus per a la inclusió on es desenvoluparan diferents projectes relacionats amb la diversitat i la participació comunitària.

Si la iniciativa surt seleccionada la intenció és reformar l’antic parvulari Mitja Costa i construir-hi un espai que entre setmana donarà servei als infants de la Fundació i durant el cap de setmana es posarà a disposició de les entitats del municipi per tal de realitzar-hi activitats. També es preveu el muntatge d’instal·lacions esportives i lúdiques adaptades a cada moment de l’any.

La Fundació Adimir dona servei a 80 infants amb discapacitat intel·lectual, el 90% dels quals també tenen TEA. Amb aquest projecte pretenen no només millorar i ampliar la oferta de serveis i de places dins la seva Fundació, sinó crear un espai participatiu inclusiu i divers per a tot el poble.

Per tal de votar el projecte cal tenir més de 12 anys, estar empadronada/empadronat a Montcada i donant-se d’alta a la plataforma Participa Montcada. Cada persona podrà votar un màxim de tres propostes que s’hauran de puntuar amb 5, 4 i 3 punts per ordre de preferència.

Aquí teniu l’enllaç a la plataforma Participa Montcada.

Entre totes podem aconseguir-ho! Si no sou de Montcada i Reixac també sereu de gran ajut si compartiu i fem que arribi a tothom de la vil·la!

És un projecte preciós que generarà un espai per a transmetre valors fonamentals com la inclusió i la diversitat! Gràcies Fundació Adimir per aquesta gran iniciativa i gràcies a tothom que votarà i compartirà perquè entre totes, ho farem possible! Som-hi!

 

La Federació Catalana d’Autisme representa les següent entitats:

Asperger New Life · Associació Aprenem · Assotea · Ateate · Centre de Recursos Aprenem Barcelona · Autisme amb Futur · CRTEACC · Fundació Autisme Mas Casadevall · COADI · Fundació Junts Autisme · Univers Àgatha · Teacció · Fundació Adimir · Pas a Pas · Fundació Guru · Associació Plançó · Fundació Els Xiprers · Avancem Junts · Viu Autisme · Tea Garrotxa · Associació Supera’TEA · TEA Alt Empordà· Associació Projecte EVI · Associació ISTEA · Lovaas Foundation · RubiTEA · El Globo Azul

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *