Col·loqui: Espai públic, joc i neurodiversitat. Reptes de present i futur per al disseny de l’espai públic inclusiu amb la neurodiversitat

Col·loqui: Espai públic, joc i neurodiversitat

Reptes de present i futur per al disseny de l’espai públic inclusiu amb la neurodiversitat

Activant espais per a la neurodiversitat (ASD Publics) es complau a convidar-vos al Col·loqui «Espai públic, joc i neurodiversitat. Reptes de present i futur pel disseny de l’espai públic inclusius amb la neurodiversitat» que se celebrarà, presencialment dilluns 23 de gener de 17:00 a 18:30 h a la Sala Mirador del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC).

Liderat per la Universitat Oberta de Catalunya, a través del Laboratori de Transformació Urbana i Canvi Global (TURBA) de l’Internet Interdisciplinary Institute (IN3), i amb l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Global d’Atenció Integral del Neurodesenvolupament (IGAIN), LEMUR laboratori d’emergències urbanes i l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona (IIAB) com a socis, el projecte ASD Publics: Activant espais per a la neurodiversitat té per objectiu millorar les àrees públiques de joc per i amb infants amb TEA i les seves famílies.

El col·loqui reunirà a diverses expertes en el disseny de l’espai públic i neurodiversitat per parlar sobre el que s’ha fet, fins ara, a Catalunya, quins són els reptes principals i com es podrien abordar aquests reptes. La participació és gratuïta però cal inscripció.

 

Programa

17:00 h Benvinguda a càrrec de Sílvia Casorrán Martos (Adjunta a la gerència de l’Arquitecte en Cap, Ajuntament de Barcelona) i Sandra Bestraten (Presidenta de la Demarcació de Barcelona, COAC).

17:10 h Presentació Projecte ASD Publics: Activant espais per a la neurodiversitat a càrrec de Blanca Calvo Coixet (Laboratori de Transformació Urbana i Canvi Global, Universitat Oberta de Catalunya).

17:30 Col·loqui Espai públic, joc i neurodiversitat

Emma Cortés, Institut Infància i Adolescència de Barcelona.

Marta Campo, Federació Catalana d’Autisme.

Toni Alonso, Lagula Arquitectes.

Miquel Fernández, Vocal demarcació de Barcelona, COAC.

Raquel Colacios (Moderadora), Laboratori de Transformació Urbana i Canvi Global, Universitat Oberta de Catalunya.

18:30 Cloenda

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *