Convocatòria 27ena edició Premis Voluntariat

Convocatòria 27ena edició Premis Voluntariat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies engega la vint-i-setena edició del Premi Voluntariat que enguany s’adreça a projectes, programes o iniciatives que fomentin el voluntariat inclusiu i que estiguin implementats, de forma total o parcial, durant els tres anys naturals anteriors a l’any 2020.

 

El Premi Voluntariat neix l’any 1993, es convoca anualment i va dirigit a les entitats de voluntariat censades al Cens d’entitats del voluntariat de Catalunya. El guardó és una mesura de reconeixement del voluntariat recollida en el Pla nacional de l’associacionisme i el voluntariat.

 

El Premi té la finalitat de fer visible un reconeixement social i institucional de l’acció voluntària a Catalunya amb la voluntat de premiar projectes, programes o iniciatives excel·lents en relació amb alguna temàtica concreta relacionada amb el voluntariat. A més a més del reconeixement, el premi esdevé un referent per a la resta d’entitats perquè puguin ser impulsors, promotors o inspiradors de futures iniciatives o projectes.

 

Informació i bases clicant aquí

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *