Oberta la convocatòria pels ajuts econòmics per a activitats d’oci

Oberta la convocatòria pels ajuts econòmics per a activitats d’oci

S’ha publicat la convocatòria dels ajuts a les famílies per a fer econòmicament més accessibles les activitat d’oci educatiu que preveu el capítol III del Decret Llei 21/2020, de 2 de juny, de mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social.

L’ajut va dirigit a les famílies que tinguin uns ingressos bruts inferiors als 25.180,44 euros anuals i que inscriguin l’infant o els infants a càrrec d’entre 3 i 17 anys a una activitat d’educació en el lleure que tingui lloc a Catalunya, entre el 22 de juny i el 13 de setembre de 2020.

Els organismes responsables d’aquesta subvenció són el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Direcció General de Joventut.

El plaç de presentació de sol·licituds està obert fins que s’esgoti la dotació pressupostària destinada a la prestació i, com a màxim, fins a les 15:00 hores del 14 de setembre de l’any 2020

Trobeu més informació a l’apartat Subvencions d’aquest web.

Consulteu les preguntes freqüents del tràmit. Si teniu algun dubte, podeu contactar a través de la Bústia de contacte (seleccioneu el tema “Societat, ciutadania i famílies” i el subtema “Joventut > Ajuts i subvencions”).

2 thoughts on “Oberta la convocatòria pels ajuts econòmics per a activitats d’oci

    1. Hola Montse,
      Educació en lleure s’entén com a tota activitat d’oci que pugui dur a terme un infant entre 3 i 17 anys aquest estiu. Per tant, sí, podries demanar-ho pel teu fill. Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *