La Federació Catalana d’Autisme celebra l’Assembla General amb les entitats sòcies

La Federació Catalana d’Autisme celebra l’Assembla General amb les entitats sòcies

El 26 de juny va tenir lloc l’Assemblea General de la Federació Catalana d’Autisme, amb la presència de l’equip tècnic, la junta i representants de les entitats federades.

A la sessió, que es va celebrar en format telemàtic, es van sotmetre a votació les activitats i els comptes de 2022, i es va presentar el pressupost. Tots els punts van ser aprovats per unanimitat. A més, es van explicar els projectes i les activitats del segon semestre de 2023 i de 2024. La directora gerent de la Federació, Marta Campo, va parlar sobre els diversos projectes que l’entitat ha posat en marxa en àmbits com educació i assetjament escolar, salut, col·lectiu LGTBI, reconeixement dels drets de les persones amb autisme i formació, entre d’altres. A més, Marina Castells, psicòloga i coordinadora de Rumbo, va explicar les properes fases d’aquest projecte estatal i com hi participaran les entitats federades.

També es va ratificar l’entrada de quatre noves entitats: Associació Autisme del Berguedà, AUTEA Alt Pirineu, TEA Solsonès i Associació Aliats amb l’Autisme, les quals van poder conèixer a la resta de sòcies, i van presentar els seus projectes i els serveis que ofereixen. Amb aquestes incorporacions, la Federació Catalana d’Autisme ja compta amb 41 entitats federades i ha ampliat la seva representació al territori català. Pròximament, la Federació i les noves associacions començaran a treballar en projectes conjunts.

Agraïm a totes les entitats la feina que fan dia a dia per al col·lectiu autista, així com la seva confiança i suport. Seguim sumant, seguim construint.

La Federació Catalana d’Autisme representa les següent entitats:

Asperger New Life · Associació Aprenem · Assotea · Ateate · Centre de Recursos Aprenem Barcelona · Autisme amb Futur · CRTEACC · Fundació Autisme Mas Casadevall · COADI · Fundació Junts Autisme · Teacció · Fundació Adimir · Pas a Pas · Fundació Guru · Associació Plançó · Fundació Els Xiprers · Avancem Junts · Viu Autisme · Tea Garrotxa · Associació Supera’TEA · TEA Alt Empordà· Associació EVI (Espai de Vida Independent) · Associació ISTEA · Lovaas Foundation · RubiTEA · El Globo Azul · Fundació Estany · Càtedra Autisme Girona · Cooperativa Can Roure · Todos en Azul · Specialisterne · TEA Moianès · Associació Autisme Pallejà · Héroes Sin Capa · Fundació Onada · Associació Trencaclosques · Associació Asperger TEA Lleida · Associació TEA Vallès Oriental · Associació TEA del Berguedà · Associació Aliats amb l’Autisme · AUTEA Alt Pirineu · TEA Solsonès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *