La Universitat de Cambridge inicia un estudi sobre accessibilitat i autisme

L’estudi, anomenat “ACCESS-EU Estudio del Acceso a Servicios para el Autismo” vol conèixer el que les persones amb autisme, les seves famílies i cuidadors/es, pensen sobre la xarxa de serveis existents a Europa i a altres parts del món.

L’estudi pretén saber les diferències de qualitat en la prestació d’aquests serveis en els diferents països europeus. Per serveis, s’entén, salut, educació, serveis socials, treball i serveis terapèutics.

Els resultats de l’estudi s’utilitzaran per redactar un document-guia que ajudi a millorar la disponibilitat i accessibilitat a aquests serveis per a les persones europees amb autisme.

Com participar?

Si ets una persona amb autisme de més de 16 anys; o bé si ets cuidador/a o familiar d’una persona amb autisme de qualsevol edat (tant si es té un diagnòstic formal com si es té un autodiagnòstic) y ha accedit a a algun servei o bé ho ha intentat en els últims dos anys.

Per fer l’enquesta podeu clicar aquest enllaç

Entitats implicades

L’entitat federada Aprenem està donant el seu suport en la difusió del projecte. Us demanem que també en feu difusió a les vostres xarxes i entre les persones que conformen les vostres entitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *