Reunió internacional entre els grups de treball de Points of Connection

Reunió internacional entre els grups de treball de Points of Connection

La setmana passada els grups de treball de joves de les entitats del projecte Points of Connection es van reunir de forma telemàtica per primera vegada. La trobada va consistir en un seguit d’activitats per tal que els joves d’Espanya, Malta, Polònia, Portugal i Grècia poguessin conèixer els companys d’altres països i intercanviar experiències.

La reunió va començar amb una breu exposició per part de Prisms Malta sobre el projecte Points of Connection, amb presentacions de tots els assistents i amb el líder de cada grup explicant les trobades que han organitzat fins ara en el seu país. A continuació, es va jugar a un quiz, en el qual cada entitat va incloure dues preguntes amb 3 possibles respostes sobre curiositats o fets interessants del seu territori pensades prèviament pels joves, per tal que la resta de grups intentessin endevinar la resposta correcta i tots coneguéssim una mica més sobre els països dels companys de projecte.

S’espera que, fins a la data de finalització del projecte el 2026, s’organitzin altres trobades conjuntes en línia i, en el mateix any 2026, els joves es coneguin en persona a Brussel·les en l’acte de tancament del projecte.

Points of Connection és un projecte finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea i liderat per Prisms Malta, que des de 2023 executa el projecte juntament amb la Federació Catalana d’Autisme, Fundacja Imago (Polònia), Autism Europe (Bèlgica), Psychosocial Organisation (Grècia), Associação Portuguesa Voz Do Autista (Portugal) i Commission for the Rights of Persones with Disability (Malta).

Més informació.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *