Un sopar solidari i una jornada de reflexió per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat completen els actes dels 25 anys del COCARMI

Un sopar solidari i una jornada de reflexió per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat completen els actes dels 25 anys del COCARMI

El Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), principal plataforma de la discapacitat a Catalunya, ha organitzat dues activitats a Barcelona, els dies 29 i 30 de novembre, amb les quals completa els actes de celebració del 25è aniversari després de les jornades celebrades a Lleida (20 de març) i Girona (27 d’octubre).

La primera d’elles, dimecres 29 de novembre, serà per brindar amb les entitats membre, amics, institucions i col·laboradors que ens han acompanyat en aquest quart de segle de defensa i promoció dels drets de les persones amb discapacitat.

Serà una nit màgica i solidària a l’hotel The Hoxton Poblenou, un espai accessible on els assistents gaudiran d’un espectacle de la mà de la companyia La Bombeta, dinamització amb la companyia Tager i un sopar a peu dret deliciós. Aquest sopar vol ser, més enllà de celebrar aquests 25 anys amb les persones que els han fet possible, una trobada de caràcter solidari. Per tant, tots els fons recaptats es destinaran a seguir treballant i defensant els drets del col·lectiu a Catalunya. El sopar té el suport de la Fundació “La Caixa”, la Diputació de Barcelona i Culpass.

Per a més informació sobre inscripcions, reserva d’aparcament o allotjament en un hotel proper, cliqueu AQUÍ, escriviu al correu info@cocarmi.cat o truqueu al telèfon 672 963 826.

Jornada de reflexió

El segon acte, dijous 30 de novembre, serà a l’espai Ca l’Alier, també al Poblenou, coincidint amb la setmana del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, que es commemora cada 3 de desembre, i organitzat amb la col·laboració de la Fundació “La Caixa”, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Serà una jornada de matí que consistirà en una benvinguda institucional, seguida d’una ponència inaugural a càrrec de Gregorio Saravia, delegat del CERMI Estatal pels Drets Humans i la Convenció de l’ONU de la Discapacitat. A continuació es donarà pas a dues taules rodones al voltant de temàtiques transversals de la discapacitat: una primera sobre ciutats accessibles i sostenibles, moderada per Enrique Rovira-Beleta, professor de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) i arquitecte amb discapacitat, i una segona sobre les fites i reptes del col·lectiu en aquests 25 anys d’activitat, moderada per Raimon Jané, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), president d’ACAPPS i membre fundador de COCARMI.

L’activitat és gratuïta però l’aforament és limitat. Per a més informació i inscripcions cliqueu AQUÍ, escriviu a info@cocarmi.cat o truqueu al telèfon 672 963 826.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *