La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya impulsa el Baròmetre del Tercer Sector Social

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya impulsa el Baròmetre del Tercer Sector Social

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya llença, un any més, el Baròmetre del Tercer Sector Social amb l’objectiu de conèixer l’impacte, l’abast, les dificultats i els mitjans que tenim actualment les entitats socials per a executar la nostra tasca.

Si el Baròmetre de 2021 anava dirigit a analitzar els efectes de la pandèmia en les entitats del tercer sector social de l’àrea metropolitana de Barcelona, el qüestionari d’enguany està disponible per a totes les entitats del tercer sector social a Catalunya.

Les novetats que aportarà el Baròmetre 2022 són: estudiar la incidència del sector privat en el tercer sector social, avaluar les prioritats que l’administració pública hauria d’entomar per fomentar i donar suport a les entitats, analitzar els reptes interns de les entitats i definir les línies d’acció que hauran d’emprendre els futurs governs locals 2023-2026.

L’enquesta s’estructura en els següents àmbits:

  • Secció A – Dades Bàsiques de l’Entitat.
  • Secció B – Col·lectius i activitats.
  • Secció C – Recursos econòmics i fonts de finançament.
  • Secció D – Reptes.

Des de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya han confirmat a la Federació Catalana d’Autisme que, si obtenim un nombre elevat de respostes per part de les nostres entitats federades, posaran a la nostra disposició un informe específic i individualitzat. Aquest informe, juntament amb documents que tenim sobre enquestes d’altres iniciatives, permetrà a la Federació Catalana d’Autisme disposar de més informació sobre les entitats i el col·lectiu de l’autisme.

El temps necessari estimat per realitzar l’enquesta és de 30 minuts, tot i que hi ha l’opció de guardar els canvis i respondre-la en diferents moments. Som conscients de la feinada que tenim totes les entitats, però, us demanaríem que, si us plau, dediqueu un temps a respondre el qüestionari, ja que considerem que és una oportunitat molt bona per al col·lectiu.

Podeu accedir al Baròmetre en aquest enllaç. Per començar a emplenar el qüestionari, adreceu-vos a la pestanya “Endavant” del final de la pàgina. El recull de respostes estarà obert fins a l’1 d’octubre.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *