TEAEduca ja compta amb 170 formacions impartides i 4.000 usuaris

TEAEduca ja compta amb 170 formacions impartides i 4.000 usuaris

TeaEduca, la primera plataforma formativa especialitzada en autisme a Catalunya creada per la Federació Catalana d’Autisme, ha ofert 170 formacions des que l’entitat va posar en marxa el portal el 2021. A més, ja hi ha 3.650 persones registrades amb compte propi.

Pel que fa al curs 2023-2024, s’han publicat 50 formacions organitzades per la Federació Catalana d’Autisme, les entitats federades i entitats externes, i impartides per diversos professionals. En relació amb el nombre d’usuaris, TEAEduca n’ha tingut 1.231 de nous. Aquest últim any hi ha hagut un clar increment de les dades en comparació amb els anteriors, que ha anat en consonància amb el creixement que han viscut la Federació Catalana d’Autisme i les entitats federades com a organitzacions de referència per a la comunitat autista a Catalunya.

L’oferta formativa de TEAEduca dels últims mesos ha inclòs un conjunt de tallers d’empoderament dirigits a persones autistes i les seves famílies amb l’objectiu de promoure l’exercici del dret a la vida independent. Emmarcades dins el ‘Projecte RUMBO: cap a un model d’autonomia personal connectada i inclusiva’, aquestes sessions han tractat multiplicitat de temes: alimentació, lleure, gestió dels diners, ajudes i serveis per a famílies, sexualitat, etc. La majoria dels tallers es van gravar en directe i ara es poden veure els vídeos a la plataforma amb inscripció prèvia aquí. En aquest darrer enllaç trobaràs també la resta de formacions externes al Projecte Rumbo que s’han anat publicant per part de les entitats federades o de la Federació Catalana d’Autisme.

Amb TEAEduca, des de la Federació Catalana d’Autisme pretenem seguir contribuint a l’empoderament de les persones autistes i les seves famílies així com fomentant el coneixement de l’autisme en professionals de diverses disciplines i, en general, en qualsevol persona interessada en saber més sobre la condició. Per tal de contribuir a fer que les persones del col·lectiu autista tinguin una vida de qualitat, és fonamental una societat més informada i conscient de la seva diversitat.

Publica una formació a TEAEduca!

Ets una persona professional especialitzada en un tema concret que creus que pot ser interessant per a la comunitat autista? Vols oferir alguna formació a TEAEduca? Envia’ns un correu a info@teaeduca.cat.

Si ets una entitat federada, recorda que pots publicar una formació pel teu compte. Si tens qualsevol dubte, escriu-nos a info@teaeduca.cat.

 

Amb el suport del Departament de Salut i el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, i de l’Ajuntament de Barcelona.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *