8M: Entrevista a Raquel Montllor

Raquel Montllor: “Sempre he treballat per aconseguir allò que em deien que no podia fer”

8M: Entrevista a Raquel Montllor

Avui dilluns 8 de març és el Dia Internacional de la Dona Treballadora i a través d’aquesta entrevista a la nostra companya Raquel Montllor hem volgut recórrer la seva història en la que, potser, altres dones amb TEA se senten identificades i amb la que, també potser, podem mostrar la seva realitat i podem convidar a la reflexió en un públic més ampli.

Amb la Raquel parlarem de les seves característiques durant la infància i la joventut; de com les seves ganes de millorar la societat i de fer-la més inclusiva la va portar a estudiar el que va estudiar; dels infradiagnòstics i el diagnòstic de TEA a l’edat adulta; del dol que va seguir a aquest diagnòstic i de la resiliència que se’n va desprendre després. Parlarem de tècniques d’autoregulació dins i fora de casa, dels prejudicis que hi ha sobre les dones amb TEA, parlarem de feminisme, de família, de suports, de força i de superació.

Aquesta és una entrevista real i reivindicativa que posa en valor la força i el recorregut emocional i vivencial de la Raquel. Cada persona amb TEA és única, però gràcies a aquesta entrevista podrem visibilitzar una realitat que potser servirà perquè altres dones i també altres homes que comparteixin característiques no se sentin tan soles ni sols.

 

La Federació Catalana d’Autisme representa les següent entitats:

Asperger New Life · Associació Aprenem · Assotea · Ateate · Centre de Recursos Aprenem Barcelona · Autisme amb Futur · CRTEACC · Fundació Autisme Mas Casadevall · COADI · Fundació Junts Autisme · Univers Àgatha · Teacció · Fundació Adimir · Pas a Pas · Fundació Guru · Associació Plançó · Fundació Els Xiprers · Avancem Junts · Viu Autisme · Tea Garrotxa · Associació Supera’TEA · TEA Alt Empordà· Associació Projecte EVI

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *