Comença la campanya del 2 d’abril d’Autisme Europa: “Un feliç viatge per la vida”

Comença la campanya del 2 d’abril d’Autisme Europa: “Un feliç viatge per la vida”

“Un feliç viatge per la vida” és el lema escollit per Autisme Europa per commemorar el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme 2022. Com cada any, el moviment associatiu de l’autisme a l’Estat Espanyol, encapçalat per la Confederació Autisme Espanya, entitat de la qual la Federació Catalana d’Autisme en forma part, se suma a aquesta campanya que posa el focus en el dret de les persones amb autisme a gaudir d’una vida feliç.

Són molts els àmbits en els que és necessari incidir per promoure la qualitat de vida de les persones amb TEA/autistes i les seves famílies per què puguin participar plenament i activa en la societat en igualtat d’oportunitats i com a membres de ple dret.

Des del moviment associatiu de l’autisme a Espanya, aquest 2022 es posa el focus en els següents àmbits de reivindicació política:

  • Detecció i diagnòstic
  • Atenció primerenca
  • Educació
  • Feina i vida adulta
  • Envejlliment actiu

Pots ampliar la informació AQUÍ

El logo de la campanya és el mateix lema, emmarcat amb trossos de blau i rosa, juntament amb el hashtag  #DiaMundialAutismo (és important deixar el hashtag en castellà per crear més moviment a les xarxes, també es pot afegir el català al costat) i els logos d’Autisme Europa (promotor) i Autismo España (promotor a Espanya).

La Federació Catalana d’Autisme s’adhereix a aquesta campanya així com ho fan les entitats membre que així ho desitgen. Des de la Federació volem expressar el nostre suport a aquest objectiu de fer que la vida de les persones autistes/amb autisme i les seves famílies pugui ser feliç, plena i serena en totes les seves etapes vitals. Des de la Federació estem preparant un manifest propi que es publicarà aquesta mateixa setmana i que es difondrà arreu del territori i les entitats membre.

La Federació Catalana d’Autisme representa les següent entitats:

Asperger New Life · Associació Aprenem · Assotea · Ateate · Centre de Recursos Aprenem Barcelona · Autisme amb Futur · CRTEACC · Fundació Autisme Mas Casadevall · COADI · Fundació Junts Autisme · Univers Àgatha · Teacció · Fundació Adimir · Pas a Pas · Fundació Guru · Associació Plançó · Fundació Els Xiprers · Avancem Junts · Viu Autisme · Tea Garrotxa · Associació Supera’TEA · TEA Alt Empordà· Associació EVI (Espai de Vida Independent) · Associació ISTEA · Lovaas Foundation · RubiTEA · El Globo Azul · Fundació Estany · Càtedra Autisme Girona · Cooperativa Can Roure · Todos en Azul · Specialisterne

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *