El moviment associatiu de l’autisme promou la il·luminació en blau d’edificis i monuments de tota Espanya el pròxim 2 d’abril

El moviment associatiu de l’autisme promou la il·luminació en blau d’edificis i monuments de tota Espanya el pròxim 2 d’abril

  • En el marc de la campanya del Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, com a mostra de suport i solidaritat amb les persones amb autisme i les seves famílies.
  • El repte per a enguany és aconseguir els 500 edificis i monuments il·luminats de blau la tarda-nit del 2 d’abril.

El pròxim 2 d’abril se celebra el Dia Mundial de Conscienciació sobre l’Autisme, una data que té com a objectiu visibilitzar a les persones amb trastorn de l’espectre de l’autisme (TEA) i contribuir a promoure el seu dret a participar en la societat en igualtat de condicions. En el marc d’aquest dia, el moviment associatiu de l’autisme a Espanya se suma un any més a la iniciativa mundial coneguda com a Light It Up Blue (Il·lumina de Blau) i promou la il·luminació en blau d’edificis i monuments del nostre país, com a mostra de suport i solidaritat amb les persones amb TEA i les seves famílies.

El repte per a enguany és aconseguir els 500 edificis i monuments il·luminats de blau la tarda-nit del diumenge 2 d’abril. Qualsevol persona pot sol·licitar als responsables d’un edifici o monument de la seva localitat que se sumi a la iniciativa. Per això, poden utilitzar tant el model de carta com el cartell de la iniciativa, disponibles aquí.

Uneix-te a la inciativa i comparteix!

Amb la finalitat de visibilitzar aquesta iniciativa solidària amb les persones amb autisme i les seves famílies, animem a completar aquest formulari de registre a aquells edificis i monuments que vagin a il·luminar-se de blau el pròxim 2 d’abril, o dates pròximes.

També poden compartir a través dels seus perfils de xarxes socials que se sumen a aquesta iniciativa, utilitzant els etiqueta #IlluminadeBlau #LIUB.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *