Ets una persona autista d’entre 18 i 25 anys? Participa en el formulari sobre la qualitat de vida

Ets una persona autista d’entre 18 i 25 anys? Participa en el formulari sobre la qualitat de vida

Dins el projecte Points of Connection, hem publicat un formulari per a conèixer la qualitat de vida de les persones joves autistes d’entre 18 i 25 anys a Europa. Les 7 entitats col·laborades d’aquest projecte europeu pretenem recollir informació sobre com se senten les persones joves autistes en entorns i contextos concrets, i amb les persones del seu voltant, o si poden tenir una vida autònoma, entre d’altres. La finalitat principal és poder mesurar el nivell de qualitat de vida de les persones joves autistes, per tal de proposar millores per a una societat més amigable amb l’autisme i, en concret, per a la joventut autista.

Les preguntes han estat creades per les entitats partners i supervisades pels grups de joves de cada entitat i de diferents països. Aquests grups de treball es van crear a l’inici del projecte per tal de garantir que les persones joves autistes puguin estar presents en totes les fases del projecte i formar part de les diferents tasques.

PARTICIPA!

Si ets una persona autista d’entre 18 i 25 anys, demanem la teva participació! Pots respondre les preguntes del formulari AQUÍ. Les teves respostes ens ajudaran a tenir una visió més àmplia i completa de la vida de les persones joves autistes a Europa, i ens permetran avançar en el desenvolupament del projecte per a una vida digna del col·lectiu autista.

Aspectes a tenir en compte a l’hora de respondre el formulari:

  • El formulari està disponible en català o castellà.
  • Un cop s’han respost les preguntes, s’ha de clicar “finalitzar” perquè es registrin les respostes.
  • El formulari es pot respondre amb una persona de suport.

 

Points of Connection és un projecte finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea i liderat per Prisms Malta, que executa el projecte juntament amb la Federació Catalana d’Autisme, Fundacja Imago (Polònia), Autism Europe (Bèlgica), Psychosocial Organisation (Grècia), Associação Portuguesa Voz Do Autista (Portugal) i Commission for the Rights of Persones with Disability (Malta). El projecte va començar el 2023 i està previst que finalitzi el 2026.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *