Ja es poden demanar les beques per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu.

Ja es poden demanar les beques per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu.

Des del 8 de maig, es poden demanar les beques per a l’alumnat amb necessitats específiques de suport educatiu derivada de discapacitat, trastorn greu de conducta, trastorn de la comunicació i el llenguatge o autisme. Aquestes ajudes són complementàries amb altres ajuts.

En aquest web trobareu tota la informació i els passos a seguir per a poder-la sol·licitar.

Des de la Federació Catalana d’Autisme agraïm qualsevol ajuda econòmica per a les famílies , sobretot si és complementària amb altres ajuts, tot i això, creiem que és insuficient. N’hem parlat avui al programa Ràdio Badalona Matí. Marta Campo, directora gerent de la Federació Catalana d’Autisme, ha explicat que “cada cop hi ha més sensibilitat pel que fa a l’alumnat amb necessitats educatives especials i això és un punt positiu, ara bé, si no ve acompanyat d’una millora de l’estructura del sistema educatiu i el correcte desplegament del conveni d’Educació Inclusiva, és insuficient.” També reivindiquem que les necessitats de suport són transversals i que aquests ajuts són insuficients si no es treballen de manera flexible amb els ajuts d’altres departaments com els suports personals del Departament del Drets Socials.

Podeu escoltar l’entrevista a partir del minut 7:50 aquí.

 

La Federació Catalana d’Autisme representa les següent entitats:

Asperger New Life · Associació Aprenem · Assotea · Ateate · Centre de Recursos Aprenem Barcelona · Autisme amb Futur · CRTEACC · Fundació Autisme Mas Casadevall · COADI · Fundació Junts Autisme · Teacció · Fundació Adimir · Pas a Pas · Fundació Guru · Associació Plançó · Fundació Els Xiprers · Avancem Junts · Viu Autisme · Tea Garrotxa · Associació Supera’TEA · TEA Alt Empordà· Associació EVI (Espai de Vida Independent) · Associació ISTEA · Lovaas Foundation · RubiTEA · El Globo Azul · Fundació Estany · Càtedra Autisme Girona · Cooperativa Can Roure · Todos en Azul · Specialisterne · TEA Moianès · Associació Autisme Pallejà · Héroes Sin Capa · Fundació Onada · Associació Trencaclosques · Associació Asperger TEA Lleida · Associació TEA Vallès Oriental

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *