Ja es poden demanar les subvencions del Departament de Drets Socials finançades amb Fons Next Generation

Ja es poden demanar les subvencions del Departament de Drets Socials finançades amb Fons Next Generation

El Departament de Drets Socials ha publicat aquest divendres la convocatòria de subvencions en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, amb finançament dels Fons Next Generation de la Unió Europea, amb una dotació de 144 milions d’euros.

La convocatòria presenta un total de cinc línies per a les subvencions:

  • Línia 1. Inversió per a nous centres residencials i d’atenció diürna i remodelació de centres existents.
  • Línia 2. Projectes de tecnologia al servei de l’atenció i la cura de les persones.
  • Línia 3. Projectes tecnològics que contribueixin a la millora i transformació dels models de gestió dels serveis socials.
  • Línia 4. Projectes d’innovació en serveis socials.
  • Línia 5. Modernització i transformació ecològica i digital de les infraestructures residencials per a infants i adolescents tutelats i extutelats i transició energètica i mediambiental de les instal·lacions juvenils.

El formulari de sol·licitud de les subvencions es pot enviar des del 4 de juliol fins el 29 de juliol. El trobareu a l’apartat de Tràmits de la pàgina web de la Generalitat de Catalunya, al portal corporatiu del Canal Empresa i a l’extranet de les administracions públiques catalanes EACAT en el cas de les administracions locals i organismes o entitats que en depenguin.

El període d’execució de les accions subvencionades és fins el 31 de desembre de 2025. Podeu consultar més informació sobre la convocatòria aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *