La Federació Catalana d’Autisme i la Federació Autisme Catalunya ens reunim amb 061 Salut Respon

La Federació Catalana d’Autisme i la Federació Autisme Catalunya ens reunim amb 061 Salut Respon

La Federació Catalana d’Autisme i la Federació Autisme Catalunya ens hem reunit avui amb 061 Salut Respon per conèixer el seu funcionament i per parlar de la nova iniciativa conjunta que estem plantejant amb la finalitat de fer d’aquest servei un sensibilitzat i amb coneixement sobre l’autisme, per tal d’oferir un millor suport a les persones del col·lectiu a Catalunya.

Una de les línies principals d’aquesta iniciativa serà la formació sobre autisme als diferents grups del 061 Salut Respon, perquè tots els professionals que atenen trucades d’emergència o consultes sanitàries, entre d’altres, tinguin coneixement sobre autisme. Amb aquestes formacions es tractaran temes com què és l’autisme, així com pautes a seguir a l’hora d’atendre les persones i actuacions o respostes que cal evitar per assegurar una bona assistència a persones amb autisme/autistes i familiars. L’objectiu també és que des del 061 Salut Respon es pugui recomanar als usuaris entitats on es poden adreçar si necessiten serveis concrets.

Ens tornarem a reunir el juny per posar en comú el pla de treball que estem creant i continuar amb les accions principals. Aquest projecte es troba a una fase inicial i creiem que serà un avenç molt important per al col·lectiu.

Agraïm a 061 Salut Respon la seva implicació, confiança i predisposició. Seguim!

One thought on “La Federació Catalana d’Autisme i la Federació Autisme Catalunya ens reunim amb 061 Salut Respon

  1. Molt bona feina. Que els professionals de Cat Salut entenguin l’autisme, el sàpiguen diagnosticar amb coneixements i expertesa és una molt bona notícia.
    Gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *