La Federació Catalana d’Autisme participarà en el 7è Congrés del Tercer Sector Social

La Federació Catalana d’Autisme participarà en el 7è Congrés del Tercer Sector Social

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza pels dies 15 i 16 de juny el 7è Congrés del Tercer Sector Social, amb el lema “El repte de la reconstrucció social. Noves respostes des del Tercer Sector Social”, tal com vam explicar en aquest article. Enguany, la Federació Catalana d’Autisme participarà en una de les Taules d’Experiències del Congrés, les quals s’oferiran en línia.

Dins la temàtica de Comunicació i Visibilització, la Federació Catalana d’Autisme presentarà TEAEduca, el seu projecte de formació especialitzada en autisme, que ofereix cursos per a persones amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista) i els seus familiars, així com per a professionals de l’autisme i en general, a totes aquelles persones que estiguin interessades a informar-se sobre aquesta condició.

Dins la temàtica Model d’Atenció Centrada en la Persona, la Federació Catalana d’Autisme presentarà, juntament amb la unitat PAITEA de Vall d’Hebron, el programa m’adapTU: un projecte per a fer de Vall d’Hebron un entorn sanitari accessible amb l’autisme i que es basa en l’adaptació d’espais, la reformulació de protocols, la formació de professionals i la sensibilització cap a la societat.

La Federació formarà part del Congrés gràcies a la Convocatòria de Participació que va posar en marxa la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya per a oferir a les entitats l’oportunitat de donar a conèixer la seva bona pràctica a les Taules d’Experiències. El Comitè organitzador del Congrés ha tingut en compte criteris basats en l’equilibri de participació de diferents entitats, col·lectius i àmbits d’intervenció per a escollir les organitzacions seleccionades. Juntament amb la Federació, que ha obtingut una valoració de 38 punts d’un total de 48, 15 entitats han estat escollides per participar en l’esdeveniment.

Les Taules d’Experiències tindran lloc el 15 de juny de 16 hores a 18 hores.

Programa

Podeu consultar el programa del Congrés aquí.

Inscripcions

Xarxes socials

L’activitat a les xarxes sobre el Congrés es pot seguir amb les etiquetes #7CongrésTaula i #reconstrucciósocial.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *