La Federació Catalana d’Autisme participarà en el Festival de la Infància

La Federació Catalana d’Autisme participarà en el Festival de la Infància

La Federació Catalana d’Autisme comptarà amb un espai propi en el Festival de la Infància, que se celebra del 27 al 31 de desembre a Barcelona, per tal de contribuir a una millor accessibilitat de l’esdeveniment per als infants amb autisme.

El Festival, que enguany celebra els 30 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona, oferirà una gran varietat d’activitats aptes per a tots els gustos. Hi haurà un total de cinc temàtiques: esport, alimentació, creativitat, ciutat i cultura, i els/les assistents podran participar en jocs de tennis, natació, golf, activitats per a conèixer la ciutat, així com gaudir d’espectacles i moltes coses més!

La Federació Catalana d’Autisme col·locarà pictogrames a les diferents zones del Festival i instal·larà una carpa per oferir un espai de la calma a aquelles persones que vulguin descansar en algun moment del Festival, amb material sensorial i activitats tranquil·les per fer. També comptarà amb dues carpes més, en les quals proporcionarà informació sobre la tasca de la Federació i fulls de contacte per tal de poder orientar les famílies. La Federació vol agrair la predisposició de Fundació Junts Autisme i de l’empresa Qinera, que cedeixen carpes, taules, cadires i teles; i el material sensorial, respectivament.

Pots adquirir les teves entrades aquí. Ens veiem allà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *