La primera Festa de l’Esport i el Lleure Adaptat a Tothom de l’Eixample

La primera Festa de l’Esport i el Lleure Adaptat a Tothom de l’Eixample

El passat 1 d’octubre va tenir lloc la Festa de l’Esport i el Lleure Adaptat a Tothom, organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample amb motiu de la Festa de Major del barri.

La jornada va comptar amb la participació de diverses entitats que van oferir activitats esportives i de lleure per a tots els infants: surf adaptat, bàsquet, hoquei, skate, etc. També hi va haver un escenari amb actuacions i contacontes per als més petits i on, al final del matí, Familyness va oferir una xerrada per a famílies.

Des de la Federació Catalana d’Autisme vam col·laborar en l’organització de la Festa juntament amb l’Ajuntament de Barcelona, per tal que l’esdeveniment fos més amigable amb l’autisme. Vam oferir un stand amb informació per a famílies sobre els nostres serveis i les entitats federades i vam instal·lar un espai de la calma perquè els infants que ho necessitessin poguessin descansar dels estímuls de la celebració. També vam senyalitzar els diferents espais amb pictogrames.

Va ser un plaer col·laborar en aquesta Festa, una gran iniciativa que permet a tots els infants participar i gaudir del lleure com es mereixen. Volem agrair a l’Associació de Veïns i Veïnes de l’Esquerra de l’Eixample la confiança dipositada en nosaltres i el seu esforç en fer que la festa fos tot un èxit.

La Festa va estar patrocinada pel Mercat del Ninot, Fundació FCBarcelona, Panini, Nestlé, Abacus i Fisiogestión.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *