Les Fires de Sant Narcís de Girona comptaran amb l’Espai Calma

Les Fires de Sant Narcís de Girona comptaran amb l’Espai Calma

Mostra el codi QR a l’entrada de l’Espai per a poder entrar!

Les entitats d’autisme Càtedra Autisme de la Universitat de Girona i Viu Autisme, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Autisme, i l’Ajuntament de Girona han impulsat un Espai Calma per a les Fires de Sant Narcís d’enguany, que estarà obert del 28 d’octubre a l’1 de novembre.

L’Espai Calma, que estarà situat al segon pis del Palau Firal, dins la Fira de Mostres, ocuparà 200 m2 i estarà destinat a qualsevol persona que vulgui descansar dels estímuls de les Fires i relaxar-se. Hi haurà dues zones diferenciades i senyalitzades amb pictogrames: la primera estarà destinada als més petits, amb material sensorial i llibres, la segona estarà dividida en dos espais: un aïllat amb molt pocs estímuls lumínics i un altre amb diferents zones de descans. Les persones que s’acostin a l’Espai Calma també disposaran d’auriculars minimitzadors si ho necessiten.

Dins l’Espai Calma, hi haurà personal d’entitats d’autisme, que proporcionaran informació i assessorament a qui ho necessiti. També hi haurà hostes que orientaran als usuaris que es vagin acostant a l’Espai.

Mostra aquest codi QR a l’entrada de l’Espai per a poder entrar!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *