Oferta de formacions 2n semestre 2019

A arrel de la renovació de la Junta directiva i de la individualització de diferents necessitats posades de manifest per part de les entitats, des de la Federació hem decidit programar la següent sèrie de formacions:

Subvencions – 6 de juliol

Estem en un moment de l’any en el que s’obren períodes de petició de subvencions importants com la subvenció de l’IRPF o la de la COSPE (Convocatòria Ordinària de Subvencions a Projectes i Entitats de la Generalitat de Catalunya) i creiem que és important que les entitats es puguin preparar i sàpiguen com fer-ho. A la formació del 6 de juliol, Carmen Seco, experta en gestió de subvencions i responsable de l’àrea de subvencions d’una entitat estatal especialitzada en el tercer sector durant 17 anys, ens explicarà quins detalls cal tenir en compte a l’hora de redactar els projectes.

Per tal que la formació compleixi amb els requeriments dels assistents, us demanem que ompliu el formulari que acompanya la inscripció on se us demanen detalls sobre les vostres necessitats. Inscripcions aquí.

Finances – 4 d’octubre

Considerem que és molt important saber quines són les eines i recursos a disposició per a poder entendre i visualitzar l’estat econòmic de l’entitat en el present i també a mitjà i llarg termini per no tenir ensurts i per poder ser conscients de totes les oportunitats de creixement que cada entitat, dins la seva realitat i la seva estratègia, té. Aconsellem aquesta formació a totes les entitats, tinguin o no tinguin una gestoria que els porti els comptes, ja que, en realitat, aquesta formació i la formació en subvencions estan molt relacionades.

Inscripcions obertes a partir de l’1 de juliol

Xarxes socials – novembre

La comunicació en la nostra missió és clau: en el cas de la Federació, per poder difondre totes les activitats, missatges i principis de les entitats que en formen part; en el cas de les entitats, per donar a conèixer la situació del col·lectiu de persones amb autisme i les seves famílies: on són, què fan, on volen arribar, i fer-ho de manera dinàmica adaptant-se a les diferents plataformes i saber utilitzar, a cada una, les eines més útils.

També destaquem la importància de disposar d’una pàgina web clara on s’expliquin els objectius de l’entitat i on l’usuari pugui arribar quan busca informació sobre autisme a la seva zona. Aquesta va ser una de les formacions que va ser proposada durant l’assemblea de socis. 

Creació i coordinació de projectes – desembre

Fem aquesta subvenció en últim lloc perquè creiem que els continguts adquirits en les formacions anteriors seran claus per a crear, coordinar i comunicar un projecte puntual o d’entitat. És important la manera en la que es redacta un projecte de manera tècnica, per tal que pugui optar a subvencions; és vital la manera en la qual aquest projecte es gestiona econòmicament i també és molt important la manera en la qual es comunica aquest projecte als potencials destinataris o finançadors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *