El documental “Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)” i la seva gira internacional

El documental “Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)” i la seva gira internacional

El documental acaba de guanyar un premi al festival Assim Vivemos de Brasil i també es projectarà a Rússia i a Colòmbia

El documental “Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)” produït per la Federació Catalana d’Autisme segueix recorrent el món a través de festivals de cinema. A finals de novembre es podrà veure amb subtítols en rus al festival “Cinema sense Barreres” de Moscou. Els mateixos dies es podrà veure al festival We can Fest de Colòmbia, que aquesta edició es celebrarà online.

El documental, de 55 minuts i dedicat a la situació de l’autisme a Catalunya, també s’ha pogut veure en diverses ciutats brasileres. El jurat del Festival Assim Vivemos de Brasil el va distingir recentment amb el premi a la representativitat.
La pel·lícula ha rebut premis al Festival de Cinema de Girona, Ànec de València, Fedidiscovi de Madrid i As Film Festival de Roma. També va ser distingit amb el Premi Xavier Cugat, Premi Civisme de la Generalitat, Premi Zapping i Premi de la Acadèmia de la Televisió.
El documental es va emetre a TV3, on va ser vist per 379.000 espectadors, sent líder d’audiència. Es troba en obert disponible al web de TV3. També es pot veure amb subtítols en castellà a Filmin. Tots els ingressos generats pels visionats vdel documental es reinverteixen en projectes que la Federació Catalana d’Autisme fa extensius a les seves entitats membre.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *