Presentació de l’entitat TEA Solsonès

Presentació de l’entitat TEA Solsonès

El 16 de desembre va tenir lloc la presentació de TEA Solsonès per donar a conèixer la nova entitat de la comarca del Solsonès, que neix per a proporcionar suport a les persones amb autisme i les seves famílies, i donar resposta a les necessitats del col·lectiu.

A l’acte, que es va celebrar a la Sala Cultural de l’Ajuntament de Solsona, hi van assistir Ramon Montaner i Viladrich, regidor de Desenvolupament Local, Medi Ambient i Parcs i Jardins; Rosó Barrera i Call, regidora d’Urbanisme i Obres Públiques i Serveis Municipals; i Joan Parcerisa i Albacete, regidor de Comunicació i Noves Tecnologies, Transparència i Participació, Esports, Joventut i Afers Socials. També hi van estar presents una trentena de persones més en el públic, entre les quals hi havia professionals de l’EAP (Equips d’assessorament i orientació psicopedagògica) i de CDIAP (Centres de desenvolupament infantil i atenció precoç). Rosa Serrano, Directora de l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, Centre de Recursos TEA de Catalunya Central (CRTEACC), va intervenir a la presentació.

TEA Solsonès està formada per familiars de persones amb autisme que davant la falta de suports i recursos destinats al col·lectiu, han decidit crear una nova entitat per oferir serveis necessaris i on es puguin adreçar les persones amb aquesta condició, familiars i qualsevol persona que requereixin ajuda i orientació a la comarca del Solsonès. L’entitat comptarà amb sis persones voluntàries: una gestora que portarà la burocràcia, dos mestres d’educació especial, una logopeda, una psicòloga i una gestora de voluntariat; així com cinc persones dins la junta directiva.

Des de TEA Solsonès esperen organitzar l’acte fundacional a principis de l’any 2023.

Podeu escoltar les declaracions de Rosa Serrano per a Solsona FM aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *