Presentats els projectes per l’IRPF 2020

Presentats els projectes per l’IRPF 2020

El passat divendres 7 d’agost des del Departament de Projectes de la Federació Catalana d’Autisme es van presentar totes les sol·licituds dels ajuts derivats de l’IRPF d’enguany. La revisió dels mateixos es farà durant el proper mes de setembre.

Aquest 2020 augmenta amb uns 400.000€ la dotació per als diferents projectes presentats. L’any 2019 l’import màxim destinat als projectes subvencionables va ser de 31.154.251,79€ (quasi la mateixa xifra que l’any 2018, cosa que va generar molta polèmica); enguany, la dotació és de 31.528.102,80€. 

Els projectes presentats

Aquest any hem presentat un total de 38 projectes. Els projectes giren al voltant del lleure, del suport a les famílies, de la transició a la vida adulta, del voluntariat, de l’autonomia personal o d’envelliment actiu, entre d’altres: una mostra clara de les necessitats que tant les famílies com les persones amb TEA tenen actualment.

D’aquests 38 projectes, 2 són de la mateixa Federació: “Qualitat de vida i autisme: suports per l’enfortiment de les entitats”, i “El repte de la formació continuada: qualitat, vida i futur” ambdós orientats a l’empoderament de les entitats i la formació sobre necessitats, presents i futures, identificades.

Calendari previst

 

Setembre: Revisió administrativa de les sol·licituds

Octubre: Valoració de les sol·licituds

25 de novembre: Resolució provisional

15 de desembre: Resolució definitiva

Gener de 2021: Pagament bestreta

 

Moltes gràcies per la confiança dipositada en nosaltres, enhorabona pels projectes presentats, i molta sort!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *