Queda aprovada per unanimitat la moció de Movem Tortosa per convertir Tortosa en una ciutat més inclusiva per a les persones amb TEA

Queda aprovada per unanimitat la moció de Movem Tortosa per convertir Tortosa en una ciutat més inclusiva per a les persones amb TEA

El 7 de novembre es va aprovar per unanimitat la moció que Movem Tortosa va presentar a l’Ajuntament de Tortosa amb l’objectiu que la ciutat sigui un espai segur i adaptat a les persones amb autisme.

En el ple es va parlar de la importància de posar en marxa accions que permetin a les persones amb autisme gaudir d’una vida autònoma i de qualitat, com ara instal·lar pictogrames a tots els passos de vianants, així com als edificis més singulars de la ciutat i als parcs infantils. També es va plantejar la idea d’organitzar més esdeveniments i jornades sobre TEA, i augmentar la difusió i sensibilització sobre aquesta condició.

Des de la Federació Catalana d’Autisme donem l’enhorabona a l’entitat membre ATEATE, per la seva implicació en tot el procés, ja que va traslladar des del principi les inquietuds i necessitats del col·lectiu de l’autisme a Movem Tortosa. L’associació, que va assistir al ple per donar suport a la moció, manifesta la seva satisfacció del resultat de la votació i espera que aquesta moció es pugui fer extensible als altres ajuntament de les Terres de l’Ebre.

Vídeo del ple a l’Ajuntament de Tortosa (1:08:00 – 1:25:29).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *