Renovem el nostre web

La passada setmana vàrem publicar la nostra pàgina web renovada: amb un disseny més visual, la nova web pretén conservar la informació útil que oferia l’antiga i, a més, donar una visió general de la missió de la Federació cap a les entitats que en formen part.

El web vol esdevenir un portal de referència per a l’actualitat a nivell de normativa i polítiques referents a l’autisme i vol ser una plataforma de difusió de les activitats i iniciatives de les entitats que formen part de la Federació.

Al web hi consten totes les entitats, els ideals, els documents referents a l’autisme a Catalunya que considerem cabdals per entendre la nostra situació, notícies sobre l’autisme a Catalunya, a Espanya i a Europa, i enllaços a les principals entitats i organitzacions especialitzades en autisme arreu del món.

Estem treballant en la traducció al castellà del web i en la incorporació d’un mapa que pugui filtrar les entitats especialitzades en autisme associades a la Federació més properes a l’usuari per tal que hi pugui buscar referencies.

Canvi de logo

El web també ve acompanyat d’un canvi de logo. La figura representa una persona, envoltada en blau, color de l’autisme, però que alhora conté molts altres colors, simbolitzant la diversitat d’aquesta condició. A la part del cor, la figura hi té el mapa de Catalunya, simbolitzant la representació de tots els territoris coberts per les entitats que formen la Federació.

La nova adreça web de la Federació Catalana d’autisme és: www.fedcatalanautisme.org i ens trobeu també, com sempre, a les xarxes socials: Facebook, Twitter i, com a novetat, Instagram, que serà una plataforma de difusió de les activitats que les altres entitats organitzen.

La nostra intenció és donar suport a totes les entitats en termes de comunicació, difusió i sensibilització. Estem a la vostra disponibilitat per a recolzar qualsevol iniciativa que programeu i redirigir els potencials visitants als vostres webs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *