Col·laborem amb la Distribuïdora Avalon en l’estrena de “Siempre contigo” un film de Nir Bergman

Col·laborem amb la Distribuïdora Avalon en l’estrena de “Siempre contigo” un film de Nir Bergman

 

Col·laboració amb la disribuïdora Avalon Cine juntament amb la Federación Autismo Madrid i la Federació Autisme Catalunya 

 

“En Siempre contigo, el director afronta el autismo con sensibilidad inusual por cuanto transpira verdad en el amor de un padre que renuncia a su  cualificado trabajo para cuidar del hijo con necesidades especiales (…) Una pequeña lección de vida cotidiana, sin tentaciones costumbristas ni triquiñuelas emotivas”.

(Miguel Anxo Fernández, La Voz de Galicia) 

 

Sinopsi: “Aharon ha dedicat tota la seva vida a criar el seu fill Uri. Viuen junts en una rutina amable, lluny de tothom. Però l’Uri té autisme i la seva mare pensa que pot residir en un centre especialitzat. Anant cap a la institució, Aharon decideix escapar-se amb el seu fill i començar un viatge per carretera, sabent que l’Uri encara no està preparat per la separació. Tot i que potser és ell qui no està preparat.” 

 

La cura i dedicació que requereix la persona amb TEA és molt exigent per la família. Les mares i els pares estan exposats a múltiples reptes que tenen un impacte molt fort en el nucli familiar (emocional, econòmic i social) necessitant, sovint, el suport de professionals externs i externes.

 

Aquest és el tema que encara el director israelí Nir Bergman a la pel·lícula “Siempre contigo” que ens acosta a la història familiar d’un pare (interpretat per Shai AVivi) que ha dedicat tota la seva vida a cuidar del seu fill (Noam Imber) diagnosticat amb autisme.

 

En col·laboració amb la Distribuïdora Avalon, la Federación Autismo Madrid i la Federació Autisme Catalunya demà dimarts se celebraran diferents pre-estrenes de la pel·lícula abans de la seva estrena als cinemes aquest divendres dia 27 d’agost. Moltes gràcies Avalon per la confiança i per comptar amb nosaltres en un projecte tan bonic que, estem segures, generarà diàleg, generarà debat i serà molt interessant per a tot el col·lectiu. 

 

PREESTRENA BARCELONA – Verdi Park – Dimarts 24 d’agost, 20h (VOSE)

 

Si formes part d’una entitat federada i vols assistir a la pre-estrena pots escriure’ns un mail a comunicacio@fedcatalanautisme.org abans d’aquest vespre a les 20h. 

 

Pots veure el tràiler de la pel·lícula aquí:

 

La Federació Catalana d’Autisme representa les següent entitats:

Asperger New Life · Associació Aprenem · Assotea · Ateate · Centre de Recursos Aprenem Barcelona · Autisme amb Futur · CRTEACC · Fundació Autisme Mas Casadevall · COADI · Fundació Junts Autisme · Univers Àgatha · Teacció · Fundació Adimir · Pas a Pas · Fundació Guru · Associació Plançó · Fundació Els Xiprers · Avancem Junts · Viu Autisme · Tea Garrotxa · Associació Supera’TEA · TEA Alt Empordà· Associació Projecte EVI · Associació ISTEA · Lovaas Foundation · RubiTEA · El Globo Azul

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *