Convocatòria ajuts econòmics activitats oci 2020

Convocatòria ajuts econòmics oci 2020

S'ha publicat la convocatòria dels ajuts a les famílies per a fer econòmicament més accessibles les activitat d'oci educatiu que preveu el capítol III del Decret Llei 21/2020, de 2 de juny, de mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social, d'acord amb les previsions que consten a l'anex.
  • Pot ser beneficiaria d'aquest ajut econòmic extraordinàri la persona de la unitat familiar que formuli la sol·licitud i que compleixi amb els requisits de l'apartat 3 de la convocatòria adjunta. Els nens, adolescents i joves de 3 a 17 anys que convisquin a la unitat familiar pels quals es sol·licita l'ajut són les persones beneficiaries, no sol·licitants.

 

  • El plaç de presentació de sol·licituds està obert fins que s'esgoti la dotació pressupostària destinada a la prestació i, com a màxim, fins a les 15:00 hores del 14 de setembre de l'any 2020.

 

 

 

  • Consulteu les preguntes freqüents del tràmit. Si teniu algun dubte, podeu contactar a través de la Bústia de contacte (seleccioneu el tema “Societat, ciutadania i famílies” i el subtema “Joventut > Ajuts i subvencions”).