Convocatòria “Juntos Sumamos” de Ferrovial 2020

Convocatòria "Juntos Sumamos" Ferrovial 2020

Ferrovial engega una nova edició del seu programa social anual amb l'objectiu de donar suport a projectes d'organitzacions privades sense ànim de lucre que contribueixin a millorar les condicions de vida de les persones en situació de vulnerabilitat.

Convocant: 
Ferrovial
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 16 Setembre, 2020
Termini convocatòria: 
16/09/2020 fins 16/10/2020
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Biodiversitat i Medi ambient
Cooperació al desenvolupament
Ocupació i Inserció laboral
Pobresa i Exclusió social
Àmbits de la convocatòria:
  • Acció Social a Espanya: projectes d'atenció a necessitas bàsiques i inserció social i laboral dins el marc de la lluita contra la pobresa i l'exclusió a Espanya; altres projectes d'interès per la seva contribució a la qualitat de vida de les persones d'índole assistencial o socioeducativa.
  • Cooperació Internacional al desenvolupament: projectes d'intervenció a països en desenvolupament dirigits a la lluita contra la pobresa i l'exclusió.
  • Conservació del capital natural i la biodiversitat: Es prioritzaran aquells projectes que enfatitzin l'aprofitaent sostenible dels recursos forestals, agropecuaris i eco-turístics.

Més informació:

Bases legals

Formulari d'inscripció

Més informació sobre la convocatòria

 

Us animem a totes a participar i a que ens informeu si heu estat una entitat sol·licitant d'aquest ajut. En el cas de que en sigueu beneficiàries, també us agraïriem que ens ho comuniquéssiu per tal de, des de la Federació, poder fer un seguiment de quines entitats estan beneficiant-se de projectes i iniciatives destinats al nostre col·lectiu. 

 

 

Fotografia: www.ferrovial.com