6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

6a edició del Premi Lluís Martí al Valor Social

La FCVS engega la sisena edició d'aquest premi que enguany s'orienta a reconèixer actuacions d’entitats que hagin sortit al pas de la lluita contra la Covid-19 amb accions de responsabilitat social conjuntes amb empreses o de treball en xarxa amb altres entitats.

Convocant: 
Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 5 Octubre, 2020
Termini convocatòria: 
05/10/2020 fins 23/10/2020
Àmbit: 
Gestió entitats i Responsabilitat social
Voluntariat

Qui hi pot optar?

Totes les entitats federades que incorporin un enfocament transversal de Responsabilitat Social en el seu programa amb, sobretot, la participació del voluntariat en el context de la Covid-19.

Categories

  • Categoria Catalana
    • Premi a la millor pràctica de Responsabilitat Social amb el voluntariat com a agent protagonista en temps de COVID-19. Patrocinat per la Fundació Bancària Obra Social La Caixa. Dotat amb 4.000€.
  • Categoria local del premi
    • Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de l’àrea metropolitana de Barcelona en temps de COVID-19. Patrocinat per Aigües de Barcelona. Dotat amb 1.500€.
    • Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de la província de Girona en temps de COVID-19. Patrocinat per Fundació Serra Santamans. Dotat amb 1.500€.
    • Premi a la construcció de la millor comunitat local socialment responsable de la província de Tarragona en temps de COVID-19. Patrocinat per ARÇ Cooperativa. Dotat amb 1.500€.

Més informació:

Bases legals

Formulari d'inscripció

Més informació sobre la convocatòria

 

Us animem a totes a participar i a que ens informeu si heu estat una entitat sol·licitant d'aquest ajut. En el cas de que en sigueu beneficiàries, també us agraïriem que ens ho comuniquéssiu per tal de, des de la Federació, poder fer un seguiment de quines entitats estan beneficiant-se de projectes i iniciatives destinats al nostre col·lectiu. 

 

 

Fotografia: www.ferrovial.com