Convocatòria ajuts econòmics activitats lleure TSF 2020

Convocatòria ajuts econòmics activitats lleure TSF 2020

S’ha publicat la RESOLUCIÓ TSF/1945/2020, de 30 de juliol, per la qual s’aprova la convocatòria d’ajuts econòmics extraordinaris per a l'organització i funcionament de les activitats de lleure educatiu previstos en el capítol IV del Decret llei 21/2020, de 2 de juny, de mesures urgents de caràcter econòmic, cultural i social (ref. BDNS 517.933).

En què consisteix la convocatòria?

És un ajut econòmic extraordinari per a l'Organització i Funcionament de les activitats d’educació en l’oci per a minimitzar l’impacte econòmic que suposa l’adequació´de les activitats d’educació en el temps lliure als Requisits de prevenció, protecció i higiène establert per les autoritats sanitaries en relació a la Covid-19. 

Plaç de presentació de sol·licituds:

Del 4 al 24 d’agost de 2020

Quantitat de la prestació:

S’estableixen dues línies d’ajuts: la línia A, per a despeses d’inversió (amb un import màxim de l’ajut de 100.000 euros), i la línia B, per a despeses corrents (amb un import màxim per l’ajut de 900.000 euros)

Requisits:

Totes les entitats beneficiaries han d’acomplir els següents requisits:

  • Han d’organitzar, almenys, una activitat d’oci educatiu en la que participin menors de 18 anys, entre el 22 de juny i el 13 de setembre de 2020. S’exclouen les activitats consistents en centres esportius, estances o campus esportius o rutes esportives.
  • L’activitat o activitats han de complir les mesures de prevenció, protecció i higiene establertes per les autoritats sanitaries corresponents en relació amb la Covid-19.
  • L’activitat o activitats han de complir amb el disposat en el Decret 267/2016, de 5 de juliol, i en particular, amb el règim de notificació que s’estableix. 
  • No s’ha d’estar aplicant un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació en alguna iniciativa vinculada a les activitats d’oci educatiu de l’estiu de l’any 2020.

Per a més informació sobre aquesta convocatòria, cliqueu en aquest enllaç

També us podeu descarregar:

El FORMULARI de la convocatòria

La RESOLUCIÓ DEL TSF

Decret 267-2016 de 16 de juliol

Decret Llei 21-2020 de 2 de juny

Atenció! Aquesta subvenció està gestionada per la Generalitat de Catalunya. Des de la Federació només us podem informar sobre la mateixa però no estem autoritzats ni formades per a respondre els vostres dubtes. Per a qualsevol dubte, el Departament d’Afers Socials, Treball i Famílies ha habilitat una Bústia a la que podeu accedir a través d’aquest enllaç

Us animem a totes a participar i a que ens informeu si heu estat una entitat sol·licitant d'aquest ajut. En el cas de que en sigueu beneficiàries, també us agraïriem que ens ho comuniquéssiu per tal de, des de la Federació, poder fer un seguiment de quines entitats estan beneficiant-se de projectes i iniciatives destinats al nostre col·lectiu.