Projecte Rumbo

Ens ajudeu a crear el model de vida independent que tots i totes volem?

Demanem la participació de les persones del col·lectiu de l’autisme, perquè ens ajudin a adquirir una visió general de la participació social i la vida independent de les persones amb autisme/autistes que ens permeti poder proposar i dissenyar les mesures que es necessitem per al col·lectiu.

La Confederación Autismo España i quatre Federacions confederades (Federación Autismo Andalucía, Federación Autismo Castilla y León, Federació Catalana d’Autisme i Federación Autismo Galicia) estem recollint informació sobre la situació actual i les tendències al voltant de les necessitats de les persones amb autisme de més de 16 anys que demanen, o són potencials demandants, suports per a la vida independent. Així com conèixer les necessitats i prioritats percebudes per les pròpies persones amb autisme, les seves famílies i els i les professionals que els faciliten suports.

Com recollim les dades? A partir de qüestionaris, entrevistes i grups focals

Atenció: les persones que contestin els qüestionaris, o que participin a les entrevistes o grups focals han de tenir 16 anys o més. En el cas dels familiars, ho han de ser de persones autistes de 16 anys o més.

Contesta els qüestionaris!

Vols participar en entrevistes i grups focals?

Les entrevistes es fan a persones amb autisme, i els grups focals estan formats per familiars i professionals.

Apunta’t a participar! Ens pots enviar un mail a [email protected]

 

SOBRE EL PROJECTE RUMBO

El ‘Projecte RUMBO: cap a un model d’autonomia personal connectada i inclusiva’ és una iniciativa col·laborativa desenvolupada entre diferents confederacions estatals del Tercer Sector de la discapacitat (COCEMFE, ASPACE, PREDIF, FEDACE i AUTISMO ESPAÑA). L’objectiu és impulsar el disseny de models innovadors de suport a l’autonomia personal i la vida independent de persones amb discapacitat, especialment aquelles amb majors necessitats de suports, mitjançant la combinació de serveis i recursos que puguin facilitar una forma de vida inclusiva en la societat en condicions de seguretat, accessibilitat i benestar.

La Federació Catalana d'Autisme, com a entitat sòcia de Autismo España, desplega les intervencions del projecte a Catalunya.